Monday, September 24, 2012

bLogger famous kak marya foLLow me!

sebenarnya dah Lama fairus tak update bLog sebab aLmakLumLah tinggaL dekat behrang yang serba kekurangan dengan faciLities wifi yang sangat teruk!
nak kata macam siput gamaknya siput Laju Lagi nak kata macam kura-kura, kura-kura pun mampu mengaLahkan arnab!
see, betapa hebatnya masaLah wifi di behrang!
berbaLik kepada tajuk cerita!
semaLam adaLah masa sehari menyiapkan bLog baru sebagai mini projek bagi subjek internet marketing. tengah sibuk buat entry tak perasaan sebenarnya ada bLogger famous kak marya foLLow di bLog ni!



teruja sangat!!!
yeLah bLog ni mana sehebat bLog kak marya yang beriban foLLower!

ape-ape pun tenkiu to kak marya sebab sudi foLLow bLog yang tak seberapa ni!
semau perjaLanan cerita kak marya ni fairus tahu sebab seLaLu sangat singgah bLog dea
bLog paLing awesome!
tenkiu KAK MARYA! DAEBAK!!


shukaie MixoLydian + Fairus Abu Bakar

5 budak comeL:

Marya Hana said...

famous sgt ke Marya Hana tu? idoknya.. hehe.. thanks firus :))

teruskan membace blog Marya Hana..
happy blogging..

Maria Menado~ said...

owh.. yeke firus.. okay awak. saya pun nak terjah la macam ni. Ngee~

rin sato said...

Done follow, thank!

Solehah Shamsuddin said...

wah2 kak marya la.love2 her more

engpi_tsu19 said...

come here sebab jumpa link dekat blog kak maghia...hehe...nice blog! ^^

http://penselpoyo.blogspot.jp/

 
Copyright© All Rights Reserved http://nurfairusabubakar.blogspot.com/